Deelnemen aan de jeugdzeillessen kan alleen als je jeugdlid bent van Watersportvereniging “Ooltgensplaat”. Informatie over het aanmelden voor het jeugdlidmaatschap vind je hier.

Met dit lidmaatschap kun je je inschrijven voor de jeugdzeillessen. Informatie over het aanmelden voor de jeugdzeillessen vind je hier.

Tevens is het mogelijk om bij de vereniging, buiten de zeillessen om, een optimist te huren.

Programma
De jeugdzeillessen bestaan uit 1x zwembadtraining en 4 hele zaterdagen zeilles. Deze staan gepland op de volgende data:

• 26 mei 2018 is er zwembadtraining in de Staver van 13.00 tot 15.00 uur en op;
  • 2, 9, 16 en 23 juni 2018 volgen de zeillessen, van 09.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.

De zeillessen beginnen steeds met theorielessen. Deze worden niet apart gegeven.
We verzamelen op de mestkaai en daar starten ook de lessen.
Fietsen kunnen achter het hek gestald worden. Om de lessen zo min mogelijk te verstoren kunnen ouders die willen blijven kijken dit doen vanaf de Steigerdijk bij het havenkantoor.

BELANGRIJK!!
Zelf voor een lunchpakket en drinken zorgen. Neem dit ’s morgens al mee, we komen niet altijd terug naar de haven om te lunchen!

LET OP, er kunnen maximaal 20 cursisten mee doen en VOL is VOL!

Wat kost het?
De kosten voor het jeugdlidmaatschap bedragen 25 Euro, dit is inclusief jeugdlidmaatschap KNWV. Voor de jeugdzeillessen vragen we een bijdrage van 25 Euro, dit is inclusief de zwembadtraining.

Voorwaarden om mee te kunnen doen:

• Je zit in groep 7 of 8 van de basisschool;
  • Je bent in het bezit van zwemdiploma A;

Disclaimer
De gehele cursus geschiedt voor eigen risico. Watersportvereniging “Ooltgensplaat” en/of haar leden kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor enig verlies, schade of letsel van welke aard dan ook.

Als je nog vragen hebt maak dan gebruik van het contactformulier Jeugdzeilen.