Nieuws 2019Nieuws 2021

Weet u iets waarvan u vindt dat het op deze pagina te lezen zou moeten zijn, klik dan hier.

Update 31 maart 2020

Naast de sluiting van het sanitair en het niet toelaten van passanten, is het voor de vaste ligplaatshouders vanaf morgen niet toegestaan om te overnachten op de boot!

28 maart 2020

Door de Veiligheid Regio Rotterdam, waaronder ook Goeree Overflakkee valt, is besloten dat campings en jachthavens gesloten worden. Vanwege het risico op onderlinge besmetting is toeristisch kamperen niet meer toegestaan. Het gaat hierbij om kampeerplaatsen, camperplaatsen en seizoensplaatsen.

Voor jachthavens geldt dat deze niet meer toegankelijk zijn voor passanten. Ook sanitairgebouwen (douches en toiletten) zijn nu gesloten.

In verband met situatie rond de uitbraak van het Coronavirus zijn alle clubactiviteiten tot nader bericht uitgesteld of afgelast. Leden ontvangen persoonlijk bericht wanneer hierin iets verandert.