Update 2015-04-10

De planning voor het jeugdzeilen ligt weer klaar en het aanmeldingsformulier cursus vaar- en knopenkunde kan je hier downloaden. Als je benieuwd bent naar wat de de cursus o.a. inhoudt kan je hier een korte presentatie (jeugdzeilen 2014) downloaden. Presentatie PowerPoint (9MB) of Presentatie PDF  (3,5 MB).
Het zeilen gaat in elk geval door, ondanks wat tegenslag bij het reserveren van de Optimistentrailer uit Rotterdam. WSV den Bommel heeft die nl. voor onze neus weggekaapt! Gelukkig hebben we nu de beschikking over de trailer van Roelofarendsveen en wel op 6, 13, 20 en 27 juni. Dat zijn dus ook de cursuszeildagen.
De organisatie van de zwembadtraining is nog niet helemaal rond en daar zijn we dan nog mee bezig. De uitnodiging hiervoor volgt dus later. De zeillessen liggen vast (zie hierboven).

We zijn ook in onderhandeling met de scoutinggroep “Matthijs Heldt” uit Zevenbergen. Wellicht kunnen we van hen nog extra optimisten huren. Het zou leuk zijn als zij met hun groep eens verder gaan dan Willemstad en onze haven een keer komen bezoeken! Verder nieuws volgt.

Jos stopt helaas met het geven van de cursus, dat wordt door Tedje en Sander overgenomen. Sander gaat meehelpen i.v.m. zijn schoolmaatschappelijke stage. Er zijn nu al tenminste 10 aanmeldingen voor de cursus! Volgende week is het definitieve aantal aanmeldingen bekend. Het enthousiasme is, mede door het succes van vorig jaar, in ieder geval groot.